Από τα Χανιά στο Αϊβαλί

Ευχαριστήριο του Solup για την έκθεση «Από τα Χανιά στο Αϊβαλί, ένα ταξίδι στο χρόνο» που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΜ 11 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου 2015. Το ευχαριστήριο δημοσιεύτικε στην προσωπική ιστοσελίδα του Solup



"Υπέροχα Χανιά! (11 Σεπτεμβρίου- 8 Οκτωβρίου 2015) ΚΑΜ
Η έκθεση «Από τα Χανιά στο Αϊβαλί, ένα ταξίδι στο χρόνο» τελείωσε στις 8 Οκτωβρίου. Μαζεύτηκε ενώ εγώ ήμουν μακριά. Οι Κρητικοί και οι Χανιώτες αγκάλιασαν το «Αϊβαλί», τις παρουσιάσεις, τα workshops, την ημερίδα και η συμμετοχή τους ήταν ιδιαίτερα θερμή και μαζική.
Μιας και δεν μπόρεσα να βρεθώ στο κλείσιμό της, νιώθω την ανάγκη να επιστρέψω από εδώ και να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους ανθρώπους που ένιωσαν δικό τους το «Αϊβαλί» κι έστησαν με πολύ τρέξιμο μια σειρά από τόσο πετυχημένες εκδηλώσεις:
Την Μαρίνα Αρετάκη και την Άννα Λαμπαρδάκη από τον σύνδεσμο φιλολόγων Νομού Χανίων, την αντιδήμαρχο πολιτισμού Χανίων Βαρβάρα Περράκη, την πρόεδρο του ΚΑΜ Αμαλία Κωτσάκη, τον ήρωα της διοργάνωσης Λεωνίδα Μανωλικάκη, τον ιστορικό τέχνης Θανάση Μουτσόπουλο, την Μαριάνα Τζιράκη, τον Φραγκίσκο Κουρή, το μουσικό συγκρότημα "Χαλικούτηδες", τους ομιλητές της πολύ πετυχημένης ημερίδας, τους εργαζόμενους στο ΚΑΜ, τους καθηγητές που συμμετείχαν στις παρουσιάσεις, τους μαθητές του εργαστηρίου και τους γονείς τους, τον κύριο Σταματάκη με τις μαντινάδες του, τους Χανιώτες και τους άλλους Κρητικούς που μας τίμησαν.
Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία κι εύχομαι, αν όλα πάνε καλά, να ανταποδώσω την φιλοξενία τους μέσα από ένα graphic novel που θα έχει αυτή τη φορά, ακόμα περισσότερα …Χανιά.
Επόμενος σταθμός για το «Αϊβαλί», η Λάρισα, μετά από την πρόσκληση της Δημοτικής Πινακοθήκης της Λάρισας– Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα. Περισσότερες λεπτομέρειες όσο θα πλησιάζει ο Νοέμβρης."